IDC

idc_3-pagina

PADI INSTRUCTOR: DE MOGELIJKHEDEN ZIJN GRENZELOOS

Als PADI duikinstructeur gaan nieuwe werelden voor je open die voor anderen gesloten blijven. Wereldwijd is PADI de grootste organisatie als het gaat om het verzorgen van duikopleidingen. Van Discover Scuba Diving tot Course Director: PADI maakt het mogelijk.
PADI is de meest herkende en erkende duikorganisatie ter wereld. En dat vergroot natuurlijk JOUW carrièremogelijkheden. Overal ter wereld kun jij als PADI Professional direct aan de slag als duikinstructeur. Maar ook in Nederland kun je direct starten. Zelfstandig of voor een duikschool. De keuze is aan jou!

WELKOM IN DE WERELD VAN SCUBA REPUBLIC

En als je dan toch besluit om duikinstructeur te worden; doe het dan op de leukste, meest ontspannen en beste manier! Bij het enige PADI 5 star Instructor Development Course Resort aan het strand in Nederland. Scuba Republic in Zandvoort aan Zee. Naast de unieke locatie aan het strand, met uitzicht over zee, beschikken we over een indoor zwembad (ook met uitzicht over zee). En dat is natuurlijk ideaal. Hier trainen we jou en perfectioneren we jouw skills en vaardigheden. Daarnaast beschikken we ook over een inpandige presentatieruimte én een theorielocatie OP het strand! En zijn er overnachtingsmogelijkheden op slipperafstand. Klinkt relaxed toch? Minimale logistiek, maximaal plezier!

INSTRUCTOR DEVELOPMENT COURSE (IDC)

Doordat Scuba Republic FULL TIME beschikt over twee Course Directors, organiseren we het hele jaar door IDC’s. De ervaren Scuba Republic Staff traint jou en bereidt je voor op de Instructor Examination. Tijdens dit 2-daagse examen dat door PADI zelf wordt georganiseerd word jij getoetst op je kennis en vaardigheden. Maar NO WORRIES. Je hoeft alleen maar te laten zien waar wij jou intensief op hebben voorbereid. Dus dat komt zeker goed. Veel duikinstructeurs kijken zelfs met heel veel plezier en trots terug op dit weekend. Want het is niet zomaar iets dat je bereikt. Dus daar mag je dan ook trots op zijn!

 

IDC Basic – Instructor Development Course


Duur: 9 dagen
Kosten: € 999,00
Minimum leeftijd: 18 jaar

Ben je PADI Divemaster en in het bezit van je EFR Instructor brevet, dan boek je IDC Basic

VOOROPLEIDING:

PADI divemaster (of gelijkwaardig) en 60 duiken hebben gelog…

Lees verder...
 

IDC Gold: Instructor Development Course


Duur: 11 dagen
Kosten: € 1.199,00
Minimum leeftijd: 18 jaar

Ben je PADI Divemaster, maar ben je nog geen EFR Instructor, dan boek je IDC Gold.

VOOROPLEIDING

PADI divemaster (of gelijkwaardig) en 60 duiken hebben gelogd, waaronder nachtduiken, …

Lees verder...
 

IDC Platinum – Instructor Development Course


Duur: 14 dagen
Kosten: € 1.599,00
Minimum leeftijd: 18 jaar

Ben je PADI Divemaster, maar ben je nog geen EFR Instructor en wil je Specialty Instructor worden in 5 verschillende specialties, dan boek je IDC Pl…

Lees verder...

Wat verwachten wij van jou?

Om deel te kunnen nemen aan de PADI IDC dien je aan een aantal vereisten te voldoen. Je bent minimaal 18 jaar en je bent PADI Divemaster, PADI Assisttant Instructor of 3 ster duiker van een andere organisatie. Daarnaast beschik je over een EFR Instructor brevet of een instructeursbrevet op het gebied van EHBO/ Reanimatie van een andere erkende organisatie. En dat je ook nog eens 100 gelogde duiken hebt gemaakt. Maar je krijgt er van ons veel voor terug! Mocht je nog niet aan alle genoemde eisen voldoen? Geen probleem. Neem even contact met ons op en we bespreken hoe we dit in jouw planning en traject kunnen opnemen.

Onze planning draait om jou!

Hieronder vind je een overzicht van de IDC’s en IE’s. Wat jouw planning ook is om instructeur te worden, we komen er altijd samen uit. Ook als een aantal data niet in jouw eigen planning past. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de IDC’s over verschillende weekend te verspreiden. Neem gewoon even contact met ons op en we stellen samen met jou je IDC plan op. Maak dus nu jouw droom waar. Met je voeten in het zand.

PLANNING IDC @ THE BEACH 2014/2015

 

IDC November 2014
IDC Prep 8 november
EFRi         15 & 16 november
IDC          21 – 28 november
IE             29 & 30 november

 

IDC Maart 2015
IDC Prep 14 maart
EFRi        15 maart
IDC          20 – 27 maart
IE             28 & 29 maart
IDC Mei 2015
IDC Prep 25 april
EFRi         2 mei
IDC           8 – 15 mei
IE             16 & 17 mei
IDC Juni 2015
IDC Prep 7 juni
EFRi        13 juni
IDC          19 – 26 juni
IE             27 & 28 juni
IDC Augustus 2015
IDC Prep 8 augustus
EFRi        15 augustus
IDC          21 – 28 augustus
IE             29 & 30 augustus
IDC Oktober 2015
IDC Prep  19 september
EFRi          26 september
IDC           2 – 9 oktober
IE             10 & 11 oktober
IDC November 2015
IDC Prep 24 oktober
EFRi         31 oktober
IDC           6 – 13 november
IE              14 & 15 november

idc-pagina

VRAGEN? MEER INFORMATIE? PLANNING?

Jouw instructeursopleiding is een persoonlijk traject. Iedereen heeft andere ambities, wensen, en verwachtingen. Die bespreken we daarom graag persoonlijk met jou. Op basis hiervan bieden we jou een offerte op maat. Dan bepaal je zelf of, hoe en wanneer je verder gaat. Je kunt bellen, of een mail sturen naar: 023 – 7433000 of info@scubarepublic.nl o.v.v. IDC @ THE BEACH. Maar je kunt natuurlijk ook bellen en een afspraak maken om even langs te komen. Hoe dan ook; we hopen je hier te zien bij Scuba Republic aan het strand op JOUW IDC!