Over Scuba Republic

SCUBA REPUBLIC: WAT JIJ WILT

Scuba Republic biedt wat jij zoekt. Van proefduiken en PADI cursussen tot beach & dive events. Daarnaast organiseren we duiken op de Noordzee en hebben we een diveshop onder water(niveau). Dankzij unieke samenwerkings- verbanden kan Scuba Republic de PADI-cursussen een grote meerwaarde en extra belevenis geven. Ook biedt Scuba Republic mogelijkheden voor arrangementen, bedrijfsworkshops en events met onze partners op en om het strand.

 

 

THE POOL IS YOURS

Door ons eigen trainingsbad kunnen we de cursussen precies afstemmen op jouw leertempo. We hebben nergens haast mee, want we zijn niet aan zwembadtijden gebonden.

TRY, DISCOVER, EXPLORE

Voor veel mensen is het idee van onder water ademen een vreemd idee. Een beetje angstig zelfs. Dat het onnatuurlijk is dat klopt. Maar dat is in een vliegtuig stappen ook. Vanaf het moment dat jij je eerste ademteug onder water neemt, zul je zien dat dit gevoel weg is. Je kijkt rond, ziet je instructeur en je mede- cursisten en beseft je dat je echt onder water aan het ademen bent. Een onbeschrijfelijk gevoel.

En het besef dat je bezig bent met toegang te krijgen tot de onderwaterwereld: ‘The Blue Planet’ die 80% van ons aardoppervlak beslaat. Over vreemde ideeën gesproken…! Je PADI Open Water brevet is je paspoort voor deze nieuwe wereld. Scuba Republic maakt je in een unieke omgeving klaar voor de reis.

EEN KORTE VAKANTIE VOORDAT JE OP REIS GAAT

De combinatie van het eigen indoor trainingszwembad en de omgeving van zon, zee en strand biedt grote voordelen. Hierdoor kun je in een relaxte vakantiesfeer relatief snel leren duiken. (Open Water brevet in 3 à 4 dagen).

Het voordeel van bij Scuba Republic je PADI brevet halen is, dat je niet meer op je vakantiebestemming in de studieboeken hoeft. Je kunt op je vakantie direct beginnen met duiken en de wondere nieuwe wereld onder water verder ontdekken. Je hebt in Nederland je PADI gehaald, zonder het idee te hebben dat het in Nederland was.