Team & Missie

MISSIE

“Introducing people to the beauty of the underwater world and training people to improve their diving skills. In the safest, best, effective and efficient way possible. In a holiday environment with fun, memories and PADI certificates as a reward.”

JAN VAN VOORST

team_jan

Oprichter en eigenaar van Scuba Republic. Jan houdt zich bezig met de dagelijkse gang van zaken binnen Scuba Republic en de marketing. Daarnaast is Jan, Master Instructor en geeft hij het liefst zo veel mogelijk les. Van Open Water Diver tot het assisteren bij instructeurs cursussen, maar ook tijdens veel specialties kom je hem tegen in het water.

“Het leukste van duikopleidingen geven is dat je mensen voor- bereid op een van de aller- mooiste activiteiten die ze ooit in hun leven zullen doen: onder water ademen en gewichtloos rondzweven in een eindeloos fascinerende wereld die 80% van ons aardoppervlak beslaat.”

WALTER HEIJMANS

team_walter

PADI Course Director, DAN Instructor Trainer, en nog heel veel meer instructor. Walter is full time in dienst van Scuba Republic en geeft de meest uiteenlopende opleidingen. Hij heeft ervaring opgedaan over de hele wereld en je zult deze vriendelijke Brabantse reus zeker tegenkomen.

“Duiken is een passie die ik graag wil overdragen aan andere mensen en dan kan niet beter dan door ze les te geven. De lach, de grote ogen en de voldoening die uit het duiken voortkomen, sommen het allemaal op. Beleef het zelf.

One life, dive it!”

SUZANNE WARTENBERGH

team_suzanne

Eveneens Master Instructor en de vaste ‘flexibele’ instructeur. Zodra we Suzanne nodig hebben, springt ze bij. En in het water. Suzanne is naast instructeur ook Marine Biologe. Daarnaast heeft ze opleidingsbevoegdheid voor een bijzondere specialty: Scuba Eco. In deze tijd waar duurzaam- heid en verantwoordelijkheid kernwoorden zijn, biedt Scuba Republic dan ook met trots deze opleiding aan. Suzanne is een van de weinige instructeurs in Nederland die deze specialty mag geven.

“Voor mij is er niets mooiers dan onze prachtige onderwater wereld. Je kan er zo dicht bij de natuur zijn met al zijn prachtige kleuren en dieren. Er gaat een wereld voor je open. Er voor zorgen dat anderen deze wereld ook kunnen beleven vind ik geweldig. Ik zou zeggen, neem zelf een kijkje! Tot onderwater!”